Přeskočit na hlavní obsah

#113 Jarní nákupy v C&A

Včera začalo jaro. Dobře, možná ne podle kalendáře a vzhledem k tomu, že má o víkendu ještě nasněžit, tak možná nezačalo ani podle přírody. Ale začalo v C&A novou kolekcí. 

Včera probíhala na Václaváku v prodejně C&A Diamant Můstek akce, při které jste si mohli nakoupit se slevou a ještě vám byl nákup zpříjemněn. 

--> pokračovat ve čtení -->

Jelikož nám začínala škola později, tak jsme se zúčastnili už ráno. Vstup do prodejny byl na červeném koberci a hned u vchodu nám byl nabínut welcome drink.
 
 Růžové víno nebo cola. Přeci jen bylo devět hodin ráno :-D




 Všimněte si origniálních věšáků na oblečení :-)

Tady pokračoval program. Během dne jste si mohli nechat poradit ohledně módy od stylistek Ireny Vokrojové a Šárky Štrusové, které můžete "poznat" na blogu outfitmania.cz  nebo si nechat zlepšit den od profesionálů z Dolce Diva

My jsme bohužel stihli jen začátek, ale akce to byla a musela být příjemná. Rozhodovala jsem se, jestli si nemám koupit jarní kabát, ale nakonec jsem ho tam nechala. Byl totiž hezčí rozepnutý - a noste celé jaro rozepnutý kabát :-D (fotka se bohužel nepovedla, proto ho tu nevidíte)

Přeji hezký pátek!
Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥

Komentáře

  1. C&A upřímně moc nemusím, ale ten vstup je kouzelný a věšáky jsou skvělé :D

    BayaChick

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já jsem C&A měla jeden čas docela ráda, potom mě to přešlo a teďka se mi tam docela i oblečení líbí. Každopádně třeba kalhoty skoro z jiného obchodu ani nemám :) Děkuji za komentář :-)

      Vymazat
  2. Ty věšáky jsou skvělý :) Já jsem byla takhle 2x na nákupní akci Reserved, kdy jsem měla taky slevu + ještě dostala dárky + taky welcome drink a deli :)

    OdpovědětVymazat
  3. dnes jsem si po dlouhé době něco koupila z c&a protože poslední dobou jsem byla z tohoto obchodu zklamaná zdálo se mi, že tam jsou nehezké hadry ve vínové, nebo tmavé barvě no nic moc ale dnes jsem tam konečně zahlédla barvy jinak to byl můj obchod n. 1

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda že to takhle nevypadá v každém C&A. Ty věšáky jsou super. :-)
    Denisa
    SVĚT KOSMETIKY

    OdpovědětVymazat
  5. Mám C&A moc ráda, protože tam jsou celkem kvalitní kousky za dobré ceny. Nakupuji tam poslední dobou asi nejčastěji, společně s F&F a H&M (zajímavá shoda, že všechny mají v názvu áčko) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, taky jsem se už nad tím zamyslela, že se nějak rozmáhá to & v názvech :) H&M jsem ale zas až tolik na chuť nepřišla, nebo mám spíš nějak zafixované, že jsem si tam nikdy nedokázala vybrat. Teď už se mi tam sem tam něco líbí :) A F&F má super pyžama! :))

      Vymazat
  6. Hani, moc děkuji za krásný a milý komentář, moc mě potěšil! Také Ti přeji s blogem jen a jen úspěchy a hodně spokojených pravidelných čtenářů! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Aj keď milujem farby C&A je pre mňa moc moc farebné! :D
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak to by mě zajímalo, co potom říkáš třeba na Tally Weijl :D

      Vymazat
  8. ja som si v tomto obchode asi nikdy nič nekúpila :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  9. Já nevím, ale v C&A si nikdy nic nekoupím..

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  10. V C&A som už dlhšie nebola, ale mám odtiaľ nejaké veci... inak veľmi pekná akcia. zaujímalo by ma, kto si 9 ráno dá víno (aj keď pekný začiatok dňa) :D a tie vešiaky sú fakt super :))
    Krásny víkend!
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono toho vína nebylo hodně, takže jsem si ho dala..Ale na to, že bylo 9 ráno mi to přišlo docela úsměvné :)

      Vymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.