Přeskočit na hlavní obsah

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

Přeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!


1) Deník Bridget Jones
Tento film snad viděla každá. A která ne, jako by nebyla. Vtipný příběh a vy jen čekáte, kterého nakonec dostane. Přejete jí to tak moc, až vám jí je skoro líto. O to víc, když si uvědomíte, že se jí občas podobáte :-D

 2) Moderní Popelka
Dobrá, tady by se možná dalo polemizovat o slovu "žena" v názvu článku, ale pokud nemáte srdce ze železa a nohy si neholíte víc jak dvakrát ročně, rády se na tento film podíváte. Komu se dřív líbil Austin Ames, ať se přihlásí! :-D

3) Hříšný tanec
Kolikrát jste sněly o tom, že vás Patrick za zvuků Time of my life vyhoupne do vzduchu? Kolikrát vás nenechala závěrečná scéna sedět jen tak v gauči? Film, který znám nazpamět, ale i kdyby ho reprízovali 200x, stejně se na něj ráda podívám (stejně jako na Pretty Woman). I já jsem zažila pár chvil, kdy nebylo nic lepšího, než si lehnou do vany plné pěny, dívat se na Hříšný tanec a ujídat z misky gumových medvídků.

 4) Pýcha a předsudek
Romantika v jiném světle. O něco něžnější, klidnější, skoro jako by byla z jiného světa. Pokud potřebujete zpomalit, doporučuji. :-)

5) Coco Chanel
I když ji třeba tolik neprožíváte, tak se nás stejně dotýká neustále. A to doslova - móda. Takže pokud máte rády francouzský styl filmu, neváhejte. Navíc obsazení hlaví role mi tam sedlo jako prdel na hrnec.

Jaký film doporučujete Vy - jako žena ženám? 

Mějte se hezky,
 Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥
Zdroj: tady, tady, tady, tady a tady

Komentáře

  1. Viděla jsem všechny až na Coco - aspon si jej nevybavuji :D

    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Hříšný tanec a Brigit jsou prostě klasika :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně tak! U mě Hříšný tanec vede a Brigit můžu vždy a všude:) Ještě bych si připsala doják Duch a taky Jíst, meditovat, milovat....to jsou moje holčičí úlety na které nedám dopustit:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip!! Na Jíst, meditovat, milovat - to už plánuji zhlédnout docela dlouho :-)

      Vymazat
  4. Viděla jsem všechno kromě posledních dvou :) Já ještě miluju Amélie z Montmartru, kde hraje stejná herečka jako v Coco Chanel :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, Amélii jsem viděla kousek a přišllo mi to takové zvláštní. Těžko říct, jestli se mi to líbilo nebo ne :-)

      Vymazat
  5. Skvělé tipy, já viděla jen Hříšný tanec a moderní popelku a Bridget vlastně taky, ale jen na kousky .. to musím napravit :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Viděla jsem všechny, jen Moderní Popelka mě zrovna neoslovila, ale zas bych přidala třeba PS: Miluji tě, to miluju já ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělá poznámka! P.S.: MIluji tě je také krásný film. Jen jeho knižní předloha mě zrovna moc neoslovila. :(

      Vymazat
  7. Ahoj,
    Děkuji za návštěvu a tento článek, přesně takové doporučení na "ženské" filmy jsem dlouho hledala.
    Dej v létě vědět, jak se ti líbilo na Pálavě :)
    Dee

    OdpovědětVymazat
  8. Hříšný tanec je nesmrtelná klasika, která nikdy neomrzí. Po filmové stránce žádné velké umění, ale ten romantický příběh Johnnyho a Baby vždycky chytne za srdce.. :) A ta čistota a jemnost ve filmu Pýcha a předsudek! To je taky naprsoto dokonalý film!
    Ještě bych doporučila film Pokání. Není to vyloženě ženský film jaké tu jsou vyjmenované, ale ta nenaplněná láska kvůli jednomu "hříchu" v minulosti, člověka (ženu) taky nenechá chladnou...
    LadyKerstyn blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokání jsem ještě neviděla.. Děkuji za tip! :))

      Vymazat
  9. No asi bych se možná stydět nebo to tak má třeba každá holka ale ikdyz je mě 21 tak pořád mám někdy chuť si pustit film typu moderní Popelka 😀

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělé tipy :) Jako správná žena už jsem všechny viděla, až na Coco :)

    OdpovědětVymazat
  11. Pýchu a přesudek jsem zatím bohužel neviděla a taky Coco jsem neviděla.. Filmy z tohoto seznamu neřadím mezi mé top, ale nejsou špatné.. Ale třeba film, který bych doporučila je 8 žen, dokonalé

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.