Přeskočit na hlavní obsah

#97 Manufaktura?

Manufaktura se mi líbí. Jak obchod, tak výrobky. Dobře. Občas se mi nelíbí ceny. Ale zas to není tak šílené, jelikož za ten hezký desing obalu kosmetiky to stojí. A stojí to i za obsah?


V poslední době jsem vyzkoušela balzám na vlasy s vínem a panthenolem. Ten je určen pro normální až suché vlasy. Takže vlastně pro mě. Vůně vína se mi líbí a kdyby ji měla popsat, připomíná mi vzdáleně vůni žvýkačky. Hodně nevtíravé žvýkačky.  
Postupně jsem zjistila, že je lepší nechat balzám nechat déle působit a poté hlavně velmi důkladně vymýt. Daleko více, než ostatní. Ze začátku se mi totiž stalo, že jsem měla vlasy docela solidně zplihlé. Nevím, zda to byla chyba moje, nebo toho balzámu :-)

Olejovou koupel, taktéž z vína (ale také s obilnými výtažky a olejem z hroznového vína) budu teprve zkoušet. Víte, už ho mám doma asi dva měsíce, ale je mi prostě líto ho načnout :-D Máte to tak taky? :) 

A jaký máte názor na Manufakturu? Doporučili byste mi něco? :-)

Hezkou neděli,


 Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥ 


Komentáře

  1. Ty jo, tak to je docela zklamání... A ano, mám to taky tak, některé věci mám doma jako svátost a ne a ne je načnout :D ale když už se na ně vrhnu a jsou dobré, je to super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja obchod Manufaktury zbožňujem. Máme ho v jednom mega nákupnom centre, a vždy keď vstúpim dnu, je to ako by som vošla do iného sveta. Taká príjemná vôňa, milý ľudia, pozitívna energia,.. :) A ten Olejový kúpeľ je zaujímavý, do toho by som šla aj ja :D

    OdpovědětVymazat
  3. V Manufaktuře jsem kupovala jednou pěnu do koupele a byla skvělá :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
  4. Já manufakturu úplně zbožňuji a tenhle olej do vany je můj nejoblíbenější:) měla jsem jich doma už hodně, těch oil bath, ale tahle je prostě nejlepší!:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, ať se překonám a načnu ji, doufám, že nebudu zklamaná :-D

      Vymazat
    2. Jsem na tom uplne stejne, tehle olej do vany je take muj nejoblibenejsi a celkove manufakturu miluji! :) Zklamana urcite nebudes, je opravdu super, mam uz nekolikate baleni :D

      Vymazat
    3. Holky, víte co je docela smutný? Že jsem ten olej ještě pořád nevyzkoušela! :´D

      Vymazat
  5. Obchůdek Manufaktura se mi líbí hodně :) Já jsem si koupila balzám na rty a svíčku. S balzámem jsem spokojená a svíčku si šetřím :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Ta koupel je skvělá! Moc hezky voní a člověk je po ní takový "vláčný" :D a balzám jsem kdysi měla taky a ve finále byl fajn :)

    OdpovědětVymazat
  7. Manufakturu mám taky ráda, ale většinou tam kupuju dárky pro ostatní. O víkendu jsem ale dostala k narozeninám šampon Mojito z manufaktury, tak jsem zvědavá, jaký bude :)

    OdpovědětVymazat
  8. tuhle vinovou manufakturu mám opravdu ráda!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.