Přeskočit na hlavní obsah

#95 Měsíc první (v obrazech)


Leden je oficiálně za námi. Když bych ho měla shrnout jedním slovem, bylo by to "lenošení". Začalo to ještě prázdninami, pak následoval zápočtový týden a nakonec zkouškové období. Tím jsem proplula s jedním škrábancem, ale vše dopadlo dobře a zítra začínám nový semestr. 

  Jdeme na fotky :-)

Horká čokoláda zahřála hlavně po příchodu z brigády// v pozadí - doma pečené houstičky// quiche inspirován jednou z blogerek 


Jahodovo rybízový koláč v lednu? Proč ne... // Konečně jsem si koupila to známé tričko z Lidlu a i když se v něm cítím trošku jako v pyžamu, je super// Jeden z těch teplejších dnů si užila i Madlenka


Doplnění vitaminů v podobě smoothie (bordelu si nevšímejte - neměla to být publikovaná fotka :-D)// jsem partnerka k pohledání, aneb dělám radost 
Honzíkovi :-))// po kompletním zvládnutí zkouškového jsem se chtěla odměnit v Lushi a bohužel mě nic za tak nezaujalo (jsem divná, co?)

A to je vše, začíná nám ÚNOR :-)

A jaký byl Váš první měsíc 2015? :-)

Mějte se hezky, 

Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥ 

Komentáře

  1. Tvuj leden vypada krasne :):) na rybizovem kolaci v zime nevidim nic spatneho:P sama si planuju vytahnout taky sacek z mrazaku :)! A divna rozhodne nejsi! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jídlo <33 :D Já jsem si leden užila :)
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Leden byl pěkně náročný, jak víš :) Doufám, že únor bude pohodovější, ale určitě jo!
    A k tomu Lushi - mně se tam taky nic moc nelíbí :D a navíc, jak je tam všechno echt přírodní, mám tak vždycky strašnou rýmu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, vím a držím palce, ať je to vážně lepší ;))

      Vymazat
  4. Prosím jedno smoothie bych si dala :). Lush jsem ještě nikdy nenavštívila
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé ty jsi navštívila Lush! Po tomhle moc toužím! :D Já si v zimě smoothie nedělám, ale vlastně si teď říkám proč ne, když máme doma pomeranče a mandarinky, které v létě nejsou :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  6. moc pěkné fotky :)

    PS: Moc ráda bych tebe a tvé čtenáře pozvala ke mě na blog, kde zrovna probíhá GIVEAWAY!
    http://www.lovies47.cz/2015/02/giveaway-02.html

    OdpovědětVymazat
  7. V Lush jsem byla snad jen jednou, ale stejně jsem si tam zatím nic nekoupila - to já jsem divná :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Takových ňamin tu máš!
    Lush jsem nikdy nezkusila. Ale hodně mě láká. Hlavně ty jeho šumivky. :)
    Zatím bydlíme v bytě se sprchovým koutem, ale rádi bychom se přestěhovali do bytu s vanou, tak snad to vyjde a budu moci zkoušet všechny možné produkty tohoto typu! :)

    minierosette.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.