Přeskočit na hlavní obsah

#106 Oriflame

Ano. Už se docela otepluje, endorfiny se začínají ozývat a na člověka to může zapůsobit tak, že má dobrou náladu, má chuť jít běhat, skákat, veselit se. A když už je v tom pohybovém rozmaru, dělá stojku o zeď a je hlavou dolů, může se skřípnout to místečko v mozku, které má rudě přeškrtnutný název "NAKUPOVÁNÍ".

A když už, tak už.
Nebudu vám tu psát sáhodlouhý článek ve stylu new in, ale popíši pár věcí, které mě zaujaly a kterými jsem si udělala radost. V té chvíli, kdy se objevilo počasí, co by mohlo být bráno jako první vlašťovkou jara.


Po Vánocích mám na vaně zásoby sprchových gelů asi tak do září, ale šampon tam zůstal jen jeden. V rohu krčící se, skoro dopotřebovaný. Proto jsem si vybrala hned větší balení 400ml. Tento je s rozmarýnem a černým rybízem z řady nature secrets a je pro jemné vlasy. Je pravda, že zas až tak jemné nemám, asi by byl pro mě vhodnější pro suché a poškozené vlasy s kokosem a pšenicí. Kokos mám v kosmetice ráda, ale poslední dobou jsem ho měla často, tak jsem sáhla po tomto růžovém. Chybu jsem neudělala. 400ml/99.- (akční cena v aktuálním katalogu).

Druhou položkou mé radosti je Okysličující podkladový krém Oxygen Boost. Mám ho v odstínu Natural Ivory, což je druhý nejsvětlejší a jsem ohromně překvapená. Na webu Oriflame je uvedeno, že obsahuje výtažek z hnědé řasy, který podporuje buněčnou spotřebu kyslíku a tak projasňuje barevný tón pleti. Revitalizující mikroperličky a hydratační bílý včelí vosk pomáhají zlepšit celkový stav pleti. Co jsem četla v kometářích k tomuto prodktu, tak už se bohužel objednat nedá. Běžně stálo 30ml/269.-, já ho však měla za 65.-Kč. Nekupte to ;-)

Poslední, třetí radostí je rtěnka Oriflame Pure Colour. Na fotce je odstín maličko zkreslený, ale je to Vintage Nude. Měla by to být hladká, krémová, zvláčňující rtěnka, která hydratuje pleť rtů. S tím musím souhlasit! S výdrží je na tom tak akorát, zase nečekejte, že přečká několik hodin včetně jídla, pití, líbání a kdoví čeho ještě :-D. Co se týká pigmentace, tak to u nude odstínu asi popisovat moc nemohu. Navíc je teďka v akci za 39.- z běžných 119.- :-) :-)

Doufám, že se vám článek aspoň trošku líbíl, i když jsem začala koketovat s kategorií beauty. Přeci jen jsem žena a toto je lifestylový blog, takže to k tomu prostě tak trochu patří :)

Přeji vám hezký den,
Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥

Komentáře

  1. Padl mi do oka ten podkladový krém a to docela dost! ...a pak jsem zjistila, že už se nevyrábí :(

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna jsem 3 rtěnky objednávala do odměny, která za chvilku bude :)

    OdpovědětVymazat
  3. :) Oriflame veci sú skvelé, najviac od nich zbožňuje rúže. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsem ještě nezkoušela, tak se po nich podívám :) Děkuji za tip :)

      Vymazat
  4. Miluji oriflame, ty jejich sprchace sampony a vsechno!
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Heleď já kupodivu ani ne.. :-) Voní sice moc pěkně, ale už jsem si očichala i lepší dobroty :))

      Vymazat
  6. Nejvíc mě zaujala rtěnka, krásná a za tak skvělou cenu.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Rtěnka vypadá moc dobře a za tu cenu :) nekup to :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  8. Já ty jejich výrobků prostě nemůžu používat .. přijdou mi strašně "navoňané" a vždycky se z nich osypu :-/ Jedině šampony mi nic nedělají a ten s rozmarýnem mě moc zaujal. Miluju totiž vůni černého rybízu :-)

    www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Sem tam něco od nich koupím, ale zázraky to pro mě nejsou :D
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.