Přeskočit na hlavní obsah

#105 Something Sometimes

V poslední době jsem se do giveaway moc nezapojovala. A když jsem to udělala, tak jsem ji vyhrála. Nedávno jsem vám povídala o výhře kosmetické taštičky a dnes vám napíšu o tom, jak jsem vyhrála kosmetiku. Jak krásně se to prolíná.



Soutěžila jsem na blogu Something Sometimes :-)

 Také máte mnohem větší radost z balíčku/dárečku, když je tak hezky zabalený? :-))





Všechny věcičky mi udělaly velikou radost, ale abych byla upřímná, řasenku jsem potřebovala nejvíce a jsem za ní vážně ráda! :-))

 Zdravím sympatickou blogerku a vám ostatním doporučuji nahlédnout na její, výše odkazovaný blog. Občas mi totiž opravdu mluví z duše. 

Mějte se krásně,
Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥

Komentáře

  1. Gratuluju :) Krásná výhra :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, moc pěkné dárečky :) ta růžová řasenka je senzační, měla jsem ji taky :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  3. Jůůů, jsem ráda, že jsem udělala radost!!! :) určitě budou další soutěže, jednu už mám téměř nachystanou, tak se těšte ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si piš, že jsi mi udělala radost!! :-)) No, to uže je pro další čtenáře, to zas nemůžubýt hamty hamty... :D

      Vymazat
  4. Tééda ty "jedeš" :D :)*. Každopádně vyhrála jsi nádherné věci!! :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to je docela pravda... Ale jak jsem psala - moc se už neúčastním a když už tak se mi podaří vyhrát :-) Ale ani mé čtenářky nebudou ochuzeny ;-))

      Vymazat
  5. gratulujem k výhre! :) ja som nikdy žiadnu GA nevyhrala :/ :D
    Ginger´s Life

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluju k výhře :) Řasenka vypadá moc dobře :)

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jsi neuvěřitelná! :)) Já se v poslední době zapojuju do GA víc než kdy jindy a stále se na mě žádné štěstí v tomto ohledu neusmálo... :)) Gratuluji! :) Something Sometimes též sleduji. ;)
    LadyKerstyn blog
    Soutěž o knihu Jak se stát Pařížankou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však ono se na Tebe také usměje ;)) Já jsem si už i říkala, že tyhle čánky nebudu psát, že musim vypadat jak nějakej žrout výher :D Ale na druhou stranu plánuji větší GA, abych to čtenářkám vynahradila :)) Sice to nebude v nejbližší době, ale plány (a ceny) už spřádám ;) Děkuji za komentář :-))

      Vymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.