Přeskočit na hlavní obsah

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?


Svíčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?), ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn.


Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-)

A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.


V poslední době jsem viděla jen ten užší typ svíčky, ale líbil se mi víc ten otevřenější. Pokud víte, jestli je tam ještě mají, napište mi to prosím :-))

Trocha zrnkové kávy, čajovka a máme dekoraci. Tato verze se mi líbí :-)




Plovoucí svíčku jsem koupila na veletrhu u stánku na podporu dětského Klokánku. Vlastně taková blbůstka, ale dělá mi radost.

Mé úplně první tvoření. Trocha soli do koupele, čajovka a sáček se sušenými dekoracemi alá potpourri z Horoskopu. Až na ten svícínek to celé voní a na tom už se dá stavět :-)


Pokud na romantiku moc nejste, nasypte do svícnu arašídy. A nebo slané tyčinky by se daly použít. Kamarádka si dokonce cíleně koupila tu sadu čtyř prázdných svícínků za 19.- , aby do toho udělala puding. No, fantazii se meze opravdu nekladou :-D

Napište mi, jestli máte také rádi tyto svíčky a mějte se hezky :-)

Vaše,

Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥ 



Komentáře

  1. Já zase skleničky využívám na kosmetické tamponky, tyčinky do uší, rtěnky/lesky a řasenky :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě napadlo do nich dát štětce, ale nakonec do vyhrála sklenička na šampaňské :-)

      Vymazat
  2. Veľmi pekné nápady. Aj ja ich využívam na oriešky a tak :D. Bohužiaľ, máme ich už toľko veľa, že ich musíme vyhadzovať.
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  3. Vzala jsi mi vítr z plachet :( ale moc pěkné nápady! ;) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to jsme si to nevědomky prohodily... já měla nafocené banánové muffinky :D Musím změnit téma :-)) Ba ne, každá inspirace je dobrá a každý článek je originál.... a vlastně také - když dva dělají totéž, není to totéž ;-))

      Vymazat
    2. To je pravda, příkladem byly články z Rennes, ty mé a Dazz :)

      Vymazat
  4. jsou hezké :))

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Hani, to je naprosto super. Jen já vůl to zřejmě vyhazuju bez milosti :-(
    Hned jak něco dopálím, tak si na Tebe vzpomenu :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jeee nejhezci je ta se srdivkem! :) :) vcera v noci jsem vyhlasila GA na blogu :) budu mooc rada kdZ se zucastnis!!! :) www.corculum.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Skvely napad, zrovna jsem ted dostala svicku od kamaradky z Ikey, tak uz aspon vim, co budu delat s dozickou az ji dopalim! ;D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!