Přeskočit na hlavní obsah

#88 FOTORECEPT: Slaný věnec


Dneska jsem měla moc dobrý oběd. Měla jsem slaný věnec
Pekla jsem ho sama a inspiraci jsem našla kdesi na facebooku jedné anglicky psané stránky. 
Když jsem mamce při nákupu surovin říkala stručný postup, odpověděla mi, že zahlédla, jak něco podobného dělá Láďa Huška. Takže pokud by vám to někomu bylo povědomé, chtěla bych se očistit, že podobnost je čisté náhodná :-)

Recept je to každpádně lehký a suroviny si v podstatě můžeme zvolit podle své chutě. Pojďme na to :-)





Budeme potřebovat:
Jedno balení listového těsta (já poprvé zkusila celozrnné a opravdu ho doporučuji!), půl cibule, vejce, sýr (já měla nivu a 30% eidam), cherry rajčátka, trochu plnotučného mléka a špenát. Ten bych raději zvolila listový, ale ani tato mražená forma není špatná :-) 

A dál?

Co jste měli k obědu Vy a jakému jídlu opravdu neodoláte? :-)

S pozdravem,

Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥ 


Komentáře

  1. Mňam, ten věnec vypadá luxusně, povedl se Ti :). Celozrnné listové těsto jsem neměla a musím říct, že jsem ho ještě ani neviděla :). To já jsem dnes měla k obědu jídlo z menzy, krutí jatýrnka na víně s brusinkovou omáčkou a opečeným bramborem + zákusek (odměna za splněnou zkoušku) :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. wowwwwww it looks so delicious!!!!! gnam gnam amazing ;)
    Check it out my new post: http://honeyandcotton.org/elegant-and-wedding-dresses/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.