Přeskočit na hlavní obsah

#78 Jak jsem byla hodná aneb co jsem dostala od Ježíška...


... a jaký byl můj Štědrý den.

Počítala jsem, že první článek po Vánocích se tu objeví až zítra, ale dnešní probuzení do zasněženého dne (alespoň trošku) mi dodalo dobrou náladu a chuť se vám ozvat už dnes.

I když je teprve Štěpána, budu mluvit v minulém čase. Vánoce jsem prožila v klidu, s rodinou, televizí, pohádkami, cukrovím a dobrým čajem.. 

Konec psaní, jdeme se podívat, co jsem pod tím zeleným trojúhelníkem našla letos já.. :-)

Fotka: Jak si užíváte Boží hod? :-) Já já si vychutnávám pohádky a čaje z nového hrnečku... O ostatních dárečkách vám povím v brzkém článku :-)) Užijte si večer a mějte se hezky!
Štědrý den začal "setkáním" s Honzou, jelikož večer slavíme zatím odděleně.Vyměnili jsme si dárečky a jeden z nich už jsem dostala "rovnou". Upřímně, kytku jsem v tento den ještě nedostala :-)))

První "položka z mého "wishlistu" - Tangle teezer.. Nespecifikovala jsem původně barvu, ale černo-zlatá byla velmi příjemným překvapením :-) ... "Instalace" potahů do auta byla jedinou mou prací za poslední 3 dny ;D

 Když nepočítám pyžamo, tak asi po 4 letech jsem našla pod stromečkem něco na sebe. A ze všech třech věcí mám radost!
 Ano ano, již tradičně - pyžámka. Navíc, to kostkované dostal i přítel, ale v modré barvě, takže budeme ladit :3
 Kosmetika - třeba něco dodat? :-) Snad jen, že jsem včera okusila olejík do koupele od Kneippu a cítím ho na sobě ještě teď. Perfektní :-))
Promiňte, ale já tu brokolici z Ikey prostě chtěla :-D Dále sada štětců, kosmetická taštička a knížky, které jsou od Ježíška nutností :-) Ta o vodních dýmkách byla nečekaným dárkem od bratra a udělala mi radost. Tu využijeme při kempování s kamarády :-)

 Pamatujete si ji z mého seznamu? :) Ano, přítel četl a mám ji! Trošku jsem se bála velikosti, ale je dokonalá.. United colors of Benetton :3
A dárek, který byl pro mě asi tak z jedné třetiny. Angie je nadšená!!

Co jsem ještě zapomněla vyfotit je dárek, který jsme dostali s Honzou dohromady od společné kamarádky. Poukaz pro dvě osoby na hodinu relaxace v solné jeskyni. Na to se moc těšíme a jsme si jisti, že v období zkouškového (dobře, spíše po něm), voucher moc rádi využijeme! :-)

Každopádně, tolik dárků jsem nečekala a mám z nich velikou radost. I když tyto díky budou číst maximálně dva "moji" Ježíšci, moc jim děkuji! 

 A jak jste si užívali a co krásného jste dostali vy? 

Mějte se hezky a dejte mi vědět! :-)

Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥ 

Komentáře

  1. Dostala jsi moc krásné dárečky a tu sadu od Rexonu jsem taky hrozně chtěla :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, co si budem povídat.. já jsem ji chtěla hlavně kvůli té láhvi :-D na kolo bude super.. :-) Ten sprcháč jsem nezkoušela, ale deodorant bych uvítala jiný, tenhle modrý už mi moc nevoní.. Obecně mi přijde, že Rexona maličko upadla :-/

      Děkuji za komentář :-)
      Skills of Art

      Vymazat
  2. Krásné dárečky..Taky jsem chtela ten balicek od rexony kvuli te lahvy :D nakonec jsem ale dostala jinou..:) mej se pekne :)
    www.lucieruzickova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Skoda, ze si nepridala fotku s mackou aj skrabkadlom sucasne.
    Biela Mačka

    OdpovědětVymazat
  4. Pekne fotky.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. krasne darceky! Aj my sme so snubencom dostali ladiace pyzama :) je to pekny darcek :)

    Pozyvam na vianocnu giveaway tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné dárečky :) Zlato-černý Tangle Teezer si chci taky pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Teeda, to je spousta věcí, ty jsi musela být hodná =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak to jsem si také říkala, nečekala jsem to :-)))

      Děkuji za komentář,
      Skills of Art

      Vymazat
  8. Kneipp kazeta úzčasná :) a mě teda moc zaujalo to CIEN máslo <3 je úžasné... a už jen ten obal. OCH! asi se vydám na šalinu a zajedu si do LIDLu snad ještě teď :D
    PinkPomegranate máš novou čtenářku :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.