Přeskočit na hlavní obsah

#62 Chci vyhrát Tvou GIVEAWAY... ale sledovat tě NEBUDU!!


Krásné ráno přeji,

možná ode mě trošku netradiční článek, ale on je a bude tento týden celkově takový informační. Proto si toto dovolím napsat a publikovat.

Kdykoli, když vlezu na stránku blogger.com, tak očkem kouknu na počet lidí, co mě sledují. Z každého člověka mám velikou radost a také každého nově příchozího odběratele pyšně ohlásím svému příteli (už proto, že on jich má o pár tisíc víc, zmetek :D). 

Ačkoli je tento blog celkem mladý, tak už tu proběhly dvě soutěže. U té první jsem si spíš "oťukla", jestli by se něco takového ujalo a ta druhá už byla na takové té "lepší" úrovni. Přestože jsem touto cestou neplánovala získat miliony čtenářů, stejně jsem, spíše ze zvědavosti, jako jednu podmínku účasti dala - sledování prostřednictvím GFC. 

Tak tedy běžel čas a nějací čtenáři přišli. A potom tu byl den D - den, kdy soutěž ukončím a vyhlásím. Samotná jsem trošku napjatá, kdo vyhraje, takže jsem se těšila :-D

.
.
.
Vítěz vyhlášen..

O dvě hodiny později..
.
.
Ejhle.. počet pravidelných čtenářů se jaksi zmenšil :-O?? :-D
Hmm... čím to asi bude? 
Že by tu někomu šlo pouze o cenu?


Já vám tedy nevím. Když to vezmu podle sebe, ráda se giveaway účastním. Ale buď na blozích, které už delší dobu sleduji, a nebo je chci sledovat. Autoři a jejich projev mi je sympatický, a tak si je ráda přes GFC přidám.


Pozn. Rozhodně z této události nejsem nijak rozhozená, vykolejená a nemám z něj žádné trauma, ani komplex. Jen mi přišlo zábavné o tom psát a myslím, že nejsem jediná, kdo se s tímto "jednáním" setkal.

A to hlavní!
Tímto děkuji Vám, mým stálým pravidelným čtenářům. Vážím si Vás!♥


Zdroj obrázku:

Komentáře

  1. Je to škoda, že někdo se rychle přidá, zasoutěží si a pak se zase odhlásí .. Blogy které sleduji, tak vidím třeba, že se mi na blogeru ukáže, že je soutěž a když vím, že ty blogy čtu, tak soutěžím :).
    PS: Taky se hlásím příteli, ten naštěstí nic takového nemá, takže super :D
    Přeju Ti dalších moc a moc čtenářů

    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Ježiš, to jsou lidi, to je neuvěřitelný... Fakt škoda mluvit :-/ Já jsem zase ráda, že jsem dala přísnější podmínky u mé GA - komentáře i sledování, aby to bylo trošku náročnější pro nově příchozí ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. To je doopravdy smutne :-( samotnou me kazdy novy ctenar potesi a kdyz zjistim ze ubyvaji, prichazi sebereflexe a otazka 'proc'. Na druhou stranu proti tomu asi neni obrana, a tak si s tim nesmime lamat hlavu a dal venovat se tomu, co nas bavi a naplnuje ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já si zrovna v tomto případě "proč?" neříkám, jelikož tady asi trošku platí "lehce nabyl, lehce pozbyl"... takže v tomto případě mi to přijde celkem i úsměvné :) Blog mě baví a budu se snažit zdokonalovat! Měj se krásně,

      Skills of Art

      Vymazat
  4. jj takhle to prostě je. Lidi jsou materialisti, a když prostě můžou dostat něco zadarmo, tak pro to udělají cokoliv. Já osobně soutěžím jen na blozích, které sleduji a mám je ráda nebo je sledovat do budoucna chci. Mě blogování baví a z nějakých "odchozích" si už hlavu nelámu, i když to samozřejmě mrzí.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím si, že odkliknout to tlačítko GFC je absolutní minimum, co můžou lidi udělat proto, aby získali výhru. Nechápu, že někdo odkliká sledování jen na dobu giveaway a pak to ruší :/

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný den :). Jsem blogerka takřka začátečnice a nad těmi různými soutěžemi a giveaway jsem přemýšlela. Co vlastně má získat výherce a co ten, kdo soutěž vyhlásil?
    Já se nestydím za to, že mi lichotí, když mě někdo čte a ještě k tomu mě sleduje :) Ale vím, že soutěží si loajalitu nezískám... To vůbec není proti, Tobě, Hani, pokud to tak zní...
    Krásný den a spokojené čtenáře :) Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pořádku :) Nevím, jak u ostatních, ale já soutěž (nemám ráda to slovo giveaway) pořádám proto, abych udělala radost a abych byla trošku blíž těm, co mě čtou :) (dělala jsem to tak i asi před osmi lety, kdy jsem posílala puberťačkám plakáty celebrit na mém dívčím blogu :D)Jak jsem psala, podmínku sledování jsem dala spíše ze zvědavosti, učitě jsem nedělala soutěž kvůli tomu :)) Ono také, proč to tam dávat, že? Nejen já, ale spousta dalších blogerek má názor, že by souěž měla být pro stálé čtenáře. S tím víceméně souhlasím. Může se to vnímat asi jako věrnostní klub v drogerii, kavárně, potravinách.... :))

      Děkuji za názor, souhlasím s ním :))
      Skills of Art

      Vymazat
  7. Tak to je smutné :-/ Co člověk neudělá pro výhru..
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
  8. Nemozes nikoho nutit aby stracal cas citanim niecoho co ho nezaujima. Ja sa tiez zvyknem prihlasit na sledovanie novych blogoch, alebo blogoch, ktore nepoznam, a ak sa mi nepacia /konkretne dva - tri clanky za sebou/, ktore mi nemaju co povedat, tak odchadzam :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nutit určitě nechci a ani nebudu! Tady jde o to, že se někdo "spřátelí" jen kvůli ceně a pár minut po vyhlášení soutěže se smaže..Kdyby aspoň počkali týden/dva... ;-)

      Vymazat
  9. Zaujímavý prístup, tiež sa zapájam do giveaway na blogoch, ale zvyčajne na takých, ktoré už sledujem, nie som typ, čo by len skúmal, kde-kto akú giveaway vyhlási, blogy si pridávam medzi sledované podľa toho, či ma zaujmú alebo nie.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.