Přeskočit na hlavní obsah

#47 C&A


Ahoj,

víte co by mě zajímalo? 
Do jaké míry Vás tvorba svého blogu a sledování ostatních obecně, inspiruje a ovlivňuje v soukromém životě?
Jestli opravdu vybíráme kosmetiku podle recenzí blogerek a když se procházíme barevným listím, tak si vzpomeneme na jejich podzimní články.

Já jsem toto ovlivnění sama pocítila - a to nejen u kosmetiky, ale třeba i u oblečení. 
Jak už psalo několik holek přede mnou,

PODZIM SI ŽÁDÁ TEPLÝ SVETR

Já jsem ovšem potřebovala kalhoty :-)) Tak jsem v pátek po škole využila poukázky od O2 a to -25% na jeden kus oblečení v C&A a koupila si své první šedé kalhoty. Jenže - když jsem odcházela, všimla jsem si na věšáku hezkého teplého svetru. Ale stejně jsem odešla. 

Večer jsme s Honzou šli slavit naše první roční výročí (a dostala jsem kytičku O:-) - měli jsme sraz na Václaváku. Jenže já neodolala a stejně jsem se ještě večer pro svetr vrátila a ještě využila další slevenku. Takže jsem měla oboji dohromady ani ne za 320.-Kč :-)

V neděli jsem si ho vzala poprvé na sebe, k tomu ty šedé kalhoty a když jsem otevřela botník, viděla jsem své hnědé conversky. Upřímně, neměla jsem je snad rok na sobě (asi proto, že mi jsou o půl čísla větší) a málem jsem na ně zapomněla. 

Tak jsem je nazula a vyrazila do Ikey pro nové povlaky :-) 

Při pohledu na tuto fotku - Viděli jste video na blogu Hanny Brokolice, jak mluvila o tom, že je divné, když jsou kecky až moc nové? :-D


 Podzim :-))

A co nejradši nosíte na podzim Vy? :-)

Hezké úterý,


Komentáře

  1. Človeka blogovanie a članky iných blogeriek vážne ovplyvňujú :) . Mňa asi najviac v tom čo sa týka kozmetiky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem na tohle hrozná. Vždycky si přečtu nějakou kladnou recenzi na něco, co hrozně "potřebuju" a hned musím ject a koupit to :D Ale poslední dobrou už se zlepšuji a odolávám :D

    Just Be Yourself

    OdpovědětVymazat
  3. Rekla bych, ze me spousta blogu inspiruje tak podprahove, kdyz pak tu vec vidim, musim ji mit, ale najdou se i vyjimky, ktere me dostanou na kolena a ja tu urcitou vec proste musim mit :-D Podobny svetr bych brala vsema deseti, mam same nudne hnede, cerne nebo sedive... Tvuj nakup se mi libi, je prakticky a krasne ladi k barevnemu podzimu! ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus zajít do C&A ve Francii :) Vím, že tam měli podobné věci jako v Česku a dokonce i za ještě lepší ceny než tady :) Navíc jsem teďka viděla u Dazz, že tam nakupovala, tak by tam mohli mít i tyto svetry :o))

      Skills of Art

      Vymazat
  4. jojo, nechávám se inspirovat a ráda :)
    s těma keckama máš pravdu, dokud mi z nich nečouhají palce, nosím je a přijdou mi stylové :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Já jsem si dokonce jedy nechala postříkat barvou a to jsou ještě stylovější :-D

      Skills of Art

      Vymazat
  5. Já u sebe taky pociťuju, že se hodně inspiruju u jiných, při kosmetice myslím na články a tak :). Ale myslím, je to je jenom dobře a jsem ráda, že jsem blogy objevila :). Koupila sis pěkný svetr
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to já taky.. hlavně jsem ráda za blogy holek, které mají vytrvalost a věnují se tomu, i když není úplně dostatek času :) .... A taky jsem ráda za věrné čtenářky! ♥

      Skills of Art

      Vymazat
  6. V C&A mají teď nejlepší kalhoty, mám od tamtud poslední dvoje :-) Já si na všechnu tu inspiraci od blogerek taky vzpomenu. A ten svetr vypadá úžasně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, 80% mých kalhot je právě z C&A :-)) Děkuju :)

      Skill of Art

      Vymazat
  7. Já chci taky svetr, fňuk :D Jen jsem zatím nenašla žádný pod 300 Kč, víc za něj dávat nehodlám :D.
    Jinak já si třeba kosmetiku vybírám podle ceny :D A když to vychválí nějaká blogerka, tak je o důvod víc, proč si to koupit :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má slova :-)) ... Zkus kouknout do C&A .. tento svetr stál 198.- a je fakt hodně teplý .. (já měla slevenku, takže jsem ho nakonec měla ještě o 50.- levnější) ... :)

      Skills of Art

      Vymazat
  8. Po pravdě blogerky beru jako odstrašující případ většinou :D Sleduju často například věci objednané z e-shopu a pokud mi nepřijdou kvalitní, (nesesazené puntíky, divné velikosti) hodně rozvažuji, jestli si z e-shopu něco objednám. Spíš si vzpomenu, s čím to ten člověk nakombinoval a tím se potom nějak inspiruji :) To samé u kosmetiky. Radši sleduju ty negativní věci, abych se vyvarovala nějakých nepěkných překvapení. Co mě často ovlivňuje, jsou cestovací články. Ráda si nechám poradit něco objeveného, kde se zrovna nevalí davy turistů. :)
    Pěkný večer L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je druhá strana pohledu no.. :-) Já beru jako odstrašující příklad blogerky spíše v tom, že nechci být takovým shoppaholikem.. :) Nebo ano, ale zase mě občas napadá, kolik bych musela vydělávat, abych si jen tak, bez výčitek koupila tvářenku za 900.- (a to nemluvím o spolupracích).. To už musí být opravdu láska k módě.. :-)

      Skills of Art

      Vymazat
  9. Nakoupila jsi pěkný svetřík, líbí se mi ta barva. I když nevím, jestli by mi slušel, ale asi se po něm podívám :-) Obecně nakupuji nejradši právě v C&A, mají tam super věci, dobré ceny a také dost kvalitní. Největším oblíbencem jsou pro mě bavlněné pletené svetříky (copánkové jako máš ty) a k tomu výrazný náhrdelník.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.