Přeskočit na hlavní obsah

#32 I am lucky - MUA!


Ahoj, 

nějak se té paní štěstěně u mě zalíbilo (ne, že by mi to vadilo - "škodolibý úsměv"). 

Po tom, co jsem vám psala, že jsem vyhrála Giveaway u Munkey, tak další výhra na sebe nenechala dlouho čekat :-)

Zúčastnila jsem se soutěže u Yupee (tady) a světe div se, vyhrála jsem! :-)

Podmínkou byl tip na návštěvu města - což jsem nemohla doporučit nic jiného, než krásu Jižních Čech - Český Krumlov a dále svou rodnou Prahu. Dále ještě tip na kosmetický produkt - vím, že jsem s tím už trapná, ale prostě za antibakteriálním pudrem od Synergenu si budu stát :-))

Dneska mi tedy přišel až do schránky balíček s paletkou značky MUA. Barvy se mi moc líbí a už se těším, až je vyzkouším! :-)

Součástí byla i růžová mašlička a vzkaz, který mě moc potěšil a obsadil 
další místo na mé nástěnce :-)


Mimochodem, nechci jen brát, ale i dávat, takže si pomalu spřádám plány a je možné, že se tu nějaká soutěž časem také objeví! :-)

Jaká je Vaše zkušenost se značkou MUA? :-)

Hezké úterý,

Komentáře

  1. Gratuluju ke krásné výhře :) Já jsem od MUA ještě nic nezkoušela
    BLOG BY VERU

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, gratuluju! :-) Taky na mně sedí štěstěna, poslední měsíc nebo kolik jsem už vyhrála tři giveaway :-D Berme, dokud dává :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...řečeno velmi upřímně.. :-DD a děkuji :-))

      Skills of Art

      Vymazat
  3. Ahoj, vsimla som si, ze pod komentare vkladas odkaz na svoj blog. Na mojom blogu najdes navod ako vlozit priamo hypertextovy odkaz. Dufam, ze som poradila :-)
    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.