Přeskočit na hlavní obsah

#24 Street food Fest No.2

Ahoj,
v pátek jsem vám psala/ či vás všechny zvala na Pražský Street food Fest, který se konal včera od 10 do 21 hodiny na Hořejším nábřeží.
Kdybych musela celou tuto událost shrnout jedním slovem, bylo by to: "Ehm.." :-D
A to proč?


Protože ... S přítelem přítelem Honzou (je na čase vám ho prostě představit jménem.. :D) jsme se domluvili, že se tam naobědváme a když pojedeme dřív tak tam určitě nebude tolik lidí.. Néé, nebude!
Jo, bylo!
Bylo tam spousty lidí! Výhodou ale bylo, že většina byla ve fázi vybírání (a že bylo z čeho!), takže nejdelší frontu jsme čekali asi 5 minut. Moc se ale nedalo procházet, natož se vměstnat ke stolečkům, takže náš nápad byl, že nakoupíme všechno co chceme a sníme si to někde u řeky, na lavičce. V předposlední frontě ale na nás spadla kapka vody. A druhá... třetí... desátá...stá.. rychle jsme ještě doběhli pro krásně vypadající cupcake a tak tak se schovali pod nejbližší strom, kde jsme jedli ve stoje a "kochali" se neskutečnou průtrží mračen.
Sotva jsme dojedli, vysvitlo slunko a my mohli jít zmačení na tramvaj domů :-D
Ale co! Bylo to super, jídlo dobré a pokud bude možnost, za rok tam jsme znovu :-)


A co jsme ochutnali?
  1. Pivo AC/DC (Candy Store, 45.-Kč, zatím ho mám ještě v lednici, takže nemohu posoudit :-)
  2. Španělská paella (58.-Kč, nikdy jsem pravou paellu nejedla, takže jsem ji chtěla vyzkoušet. Chutnala mi, Honza říkal, že nemá žádnou vůni..)
  3. Veganský bagel se sýrem (30.-Kč , poslední dobou hodně narážím na blogy s tímto zaměřením, takže jsem to chtěla ochutnat. Sympatická prodavačka mi i říkala složení, ale to už po mě nechtějte :-D
  4. Burrito (Bob´s burgers and burritos, 95.-Kč, měla jsem kousek a bylo moc dobré. Obsahovalo jakousi nevím co, která vypadala jako rybí pomazánka, po ochutnání jsme usoudili, že to je fazolová pasta :-D)
  5. Banánovo-jahodový cupcake (Lelí´s cupcakes, 39.-Kč, chutnal mi, ale zas to nebyla žádná zvláštnost - cena mi přišla maličko přehnaná. Honza říkal, že je dobrý, ale chutná, jako kdybych ho pekla já..)


Nejlepší bylo asi burrito, bagel už bych asi úplně mít nemusela... Ne, ze mě prostě vegetarián, vegan, ani nic podobného asi nikdy nebude.. ;-DD
Tak co, vyrazili byste taky?
Hezkou neděli,




Komentáře

  1. Hlavní je, že sis to ochutnala a teď víš, co si příště dáš a co ne. Ale škoda, že do toho přišel ten déšť. Ale už víme, že neporučíme větru, dešti.

    OdpovědětVymazat
  2. miluju takovéto trhy, nejlepší je asi dyzajn market pro mě.....člověk se zde může hodně inspirovat !!! kuk na můj blog...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Na dyzajn market se chystám už opravu dloouho a stejně jsem se tam nedostala.. V září by měl zase být, že? :-)

      Děkuji za komenář,
      Skills of Art

      Vymazat
  3. Mňaaaam, to vypadá vážně božsky! Škoda, že jsem o této události nevěděla. Tak snad příště! To si nemohu nechat ujít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji :-) Ale nesmutni, podobná akce je už příští víkend - Prague BurgerFest!! :-)

      Děkuji za komenář,
      Skills of Art

      Vymazat
  4. juuj skoda toho pocasia,ale aj tak to muselo byt super!

    Pozyvam na koncoletnu SKIN IN BLOSSOM giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/08/koncoletna-skin-in-blossom-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Mmmm, já bych jedla :D Taková akce by se mi líbila taky
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se to rozšíří více mimo Prahu no :/ :-)

      Děkuji za komenář,
      Skills of Art

      Vymazat
  6. Být v Praze o něco déle, určitě bych tam zašla!

    OdpovědětVymazat
  7. Hmm, paellu bych chtěla moc ochutnat - hodiny španělštiny na gymplu mě hodně rozmlsaly :-D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.