Přeskočit na hlavní obsah

#16 Name day


Ahoj, 

hned na začátek mě napadá otázka:

Slavíte ještě někdo svůj svátek?

V poslední době se totiž setkávám se stále více lidmi, kteří své jmeniny vůbec neslaví. Já patřím mezi ty šťastlivce, co žijí v rodině, pro kterou má svátek stejnou hodnotu jako narozeniny. 
Ostatně, proč by někdo neslavil něco, když je to šance dostat dárek, že? :-D

Ba ne, výše zmíněná slova jsem myslela s určitou nadsázkou.. Samozřejmě mě potěší každá smska nebo přání k svátku, který jsem mimochodem měla včera a byl celým námětem k tomuto sobotnímu článku.

A ano, slavila jsem :-)


Jelikož jsem to já, tak jsem pekla klasicky velký dort, ale jelikož jsem s přítelem slavila zvlášť, musela jsem vyrobit menší verzičky :-)

A dárečky: Už dlouho jsem chtěla novou zdobičku na dorty :-) Fitness tyčinky jsem dostala, mimo jiné, od svého bratra, jedince posedlého posilovnou :-D ... Přítele musím pochválit za opravdu dobrý výběr parfému, který mi udělal velikou radost :-)) Ostatní asi není třeba popisovat :-)

A jak jste tedy na tom Vy? :-)





Komentáře

  1. Hani, opožděně přeji vše nej k svátku. I já patřím ke šťastlivcům, že se u nás v rodině svátky slaví. Dortík vypadá krásně, hned bych si dala! Krásný den a díky za návštěvu na blogu! Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za přání i za pochvalu dortíku! :-)

      Hezký den,
      Skills of Art

      Vymazat
  2. U nás taky svátek slavíme, přinejmenším bonboniérou nebo láhvinkou.
    I když já mám neštastně umístěné jmeniny na 30.12. takže vetšinou je to láhev sektu a pyrotechnika čili veci které by se stejně koupili :D.
    I když předloni byla vyjímka a k výše jmenovanému jsem dostal i lístky na Black Sabbath :P.
    A jinak vše nejlepší Hani :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to už je trošku "smůla" jména :-) Snad se koncert líbil :-)

      Děkuji za přání a za komentář :-)
      Skills of Art

      Vymazat
  3. Já taky slavím, u nás to má takdy v podstatě stejnou váhu jako narozeniny :-) Shodou okolností jsem slavily ve stejný týden! U babičky jsme si dali kafíčko a zákusek, dostala jsem kytičku, od mamky diář, knížky o bylinkách a přítel přijel a dárek zapomněl vzít, kecka :-D Takže ještě mě jeden dáreček čeká :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
    2. Jsem ráda, že poznávám aspoň nějaké lidi, co slaví a necítím se jako požírač dárků :D

      Všechno nejlepší k svátku a užij si poslední dáreček ;))
      Děkuji za komentář,
      Skills of Art

      Vymazat
  4. My slavíme svátek tak, že si dáme nějakou drobnost :) jak s přítelem tak doma :) Dostala jsi pěkné dárečky
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj :-) už jsem ti ohledně toho jednou psala takže se omlouvám :-) mohla bych tě poprosit ještě o jeden hlásek co jsi posílala mému kocourovi? odkaz stále na blogu :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  6. My bohužel moc neslavíme, většinou mi někdo jen popřeje smskou, max. čokoláda. Alespoň s kamarádkou to slavíme a vždycky si dárečky dáme :D. Dortík vypadá moc hezky a ta Elséve sada by mě zajímala, takže doufám, že bude recenze. Co se týče tvého bráchy, tak to jsem na tom podobně, taky je blázen do posilování, takže od něj bych nejspíše dostala hroznový cukr :DDD..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. :-DD Tak myslím, že hroznový cukr si brácha radši schovává pro sebe :D .. Sada Elséve mě určitě potěšila, potřebovala jsem nový šampon i kondicionér a tohle je navíc na suché poškozené vlasy.. Sama si ale snažím kupovat šetrnější šampony, takže s recenzí uvidím.. :-)

      Děkuji za komentář,
      Skills of Art

      Vymazat
  7. U nás v rodině si dáváme na svátek maličkosti, takže tedy slavíme, ani nijak extra neprožíváme :) Narozeniny mají pro nás větší význam než svátek :))

    OdpovědětVymazat
  8. Je hezké, když někdo ještě slaví svátek. Někomu je už i jedno zda má svátek či ne.:D))
    Na mém blogu probíhá *GIVEAWAY* o bělící pásky na zuby od CREST, přijď se podívat a zasoutěžit!♥ Budu moc ráda, když se přidáš :) Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  9. Dáváme si jen pár drobností :) Já to sama moc neřeším, jednou jsem i zapomněla :D

    OdpovědětVymazat
  10. My svátek slavíme taky jenom telefonátem a nějakou drobností, i když se musím přiznat, že kdyby to bylo na mě, tak jsou i dorty a nafukovací balonky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad si to vynahrazuješ aspoň o narozeninách :-)

      Děkuji za komentář,
      Skills of Art

      Vymazat
  11. To je dobře, musí se slavit!:) Je potřeba mít vedle běžných, nudnějších pracovních dnů i ty svátečnější.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.