Přeskočit na hlavní obsah

#51 The Pub


Ahoj,

už jste slyšeli o podniku The Pub?
Já jsem věděla, že něco takového existuje, ale ne kde a jak se to jmenuje.

Když jsem šla s partou kamarádů v pátek posedět a "oslavit" narozeniny, tak jsme měli v plánu jít do restaurace Toms Burger. A také, že jsme šli. Tentokrát do jejich nové pobočky nedaleko stanice Staroměstská. Nutno uznat, že prostory tam jsou trošku více omezené, ale zvládli jsme to a dali jsme si moc dobré burgery,

Ale o tom dnešní článek není..

Po tom, co jsme dojedli, kamarád navrhl, že hned vedle je The Pub. 
A tak jsme tam šli.. 
Dvě patra stolů a na každém z nich máte svou pípu a displej, který má funkci "počítadla vytočeného piva", přivolání obsluhy a hlavně jukebox!
Na výběr je z mnoha interpretů a jejich písniček, přičemž Vám systém i ukáže, za jak dlouho se Vaše písnička přehraje.


Tento podnik má pobočky v několika městech republiky, což umožňuje další zábavu a dobrý marketingový trik. Na velkém plátně je promítáno skóre stolů v jednotlivých restauracích, ale také poboček - tak probíhá meziměstská soutěž, ve kterém městě se toho vypije nejvíce.

Cena je celkem v pohodě - natočila jsem si asi dvě třetinky + za dvě písničky jsem platila 41.-Kč :-) Jo a točíte si tam Plzeň :-)


Vlevo dole mé první vlastnoručně natočené pivo v životě :-)) 
Pokud tedy nejste vinaři, ale spíše pivaři, určitě vyzkoušejte! :-))



Pokud se Vám článek líbil a chcete vidět další, klikněte na odběry, děkuji! ♥

Komentáře

  1. Jé, tak to je super :). A burger bych si teda dala
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Vyborne burgry delaji i v PUBu ;-) Ja jsem mu na chut prisle v Plzni a jsem moc rada, ze je i v Brne. Vetsinou si beru tretinkovou sklenici a uzivam si toceni. Ale jukebox jsem tam jeste nepotkala, to tam budu muset po navratu z Francie zavitat :-D bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem na to, že tam musí být dobré, ale ceny jídla jsou tedy trošku vyšší a navíc jsme přišli už najedení, takže snad příště :-) Plánujeme dělat nějaký třídní sraz a tohle bude určitě prima místo :-)

      Skills of Art

      Vymazat
  3. Tak ta pípa by mě teda bavila:) Věřím, že její přítomnost docela zvedá spotřebu stolů.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Každým Vaším komentářem jsem moc potěšena :-) Děkuji..

Populární příspěvky z tohoto blogu

#109 Únor za námi

Ú nor 2015 už je oficiálně za námi. Stalo se toho celkem hodně, a proto se s vámi podělím o pár fotek :-) Konec vykecávání, jdeme na ně.

#103 Filmy, které byste měla jako žena vidět

P řeci jen ještě není natolik teplo, abychom trávily většinu dne venku. A tak se celkem rády ještě zachumláme do deky a s kávou v ruce zhlédneme nějaký film. Původně byl tento článek plánován na Valentýna, ale proč mučit drahé polovičky slaďárnami. Pojďme si je vychutnat spolu - samy ženy!

#93 DIY: Co se svícny z IKEA?

S víčky z IKEA milují všichni. Někteří se možná bojí, aby nevyhořeli (viď, tati?) , ale stejně je milují. A i tak si je koupíme, ačkoli je vlastně ani nepotřebujeme. Dvacet pět hodin celkem obstojné vůně je prostě fajn. Když stojíme v obchodě a házíme bezhlavě jednu svíčku za druhou do vozíku (protože "no neber to, za tu cenu!"), možná nám nedojde, že po vypálení vosku zůstane docela pěkná skleněná nádobka. Taková, že pokud v sobě máme alespoň trochu vetešníka, bude nám líto ji vyhodit. Ať jich máme doma klidně sto padesát! :-) A tak jsem tu s pár tipy, co s takovou nádobkou udělat.